Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα της Herbalife

Τα προϊόντα της Herbalife πωλούνται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών μας και ΔΕΝ είναι διαθέσιμα μέσω καταστημάτων λιανικής. Παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάποιος Ανεξάρτητος Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς.

Έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας ή έχετε συνεργαστεί με κάποιον Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife; * 
 
Όνομα * 
Επίθετο * 
Πόλη/ Περιοχή * 
Ταχ. Κώδικας
Τηλέφωνο * 
Ηλεκτρονική Διεύθυνση * 
Καλύτερη ώρα που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;
Χρονοδιάγραμμα αγορών

Παρακαλώ επιλέξτε αυτό το κουτί εάν συμφωνείτε ότι η Herbalife μπορεί να μεταφέρει τις πληροφορίες που δώσατε παραπάνω σε έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη της, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχονται σε ενδιάμεσες εταιρείες θα διαχειρίζονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. *

Η Ηλικία σας  
 Φύλο     
 
Ποια προϊόντα σας ενδιαφέρουν περισσότερο;

 
Οι προσωπικοί σας στόχοι/σχόλια:
 
 
Πως μάθατε για τα προϊόντα μας;
 
Υποχρεωτικές Πληροφορίες

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 29/6/2017 5:20:44 πμ | NAMP2HLASPX01