Τι είναι το Ιδανικό Πρωινό;

Print
IdealBreakfast_all kits_Web

Το Ιδανικό Πρωινό είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεκινήσετε την συζήτηση και να αναφέρετε τα οφέλη του ροφήματος Formula 1, του Στιγμιαίου Ροφήματος Βοτάνων και του Συμπυκνωμένου Χυμού Αλόης ως μία ιδανική επιλογή για πρωινό.
Για να επιτύχετε με αυτό το πρόγραμμα, το Ιδανικό Πρωινό πρέπει να περικλείει την κατανόηση των κοινών λαθών στις επιλογές πρωινού.

Δεδομένα για το Πρωινό

  1. Ένας μύθος είναι πως οι περισσότεροι αποφεύγουν την κατανάλωση πρωινού – αυτό δεν είναι αλήθεια.
  2. Τουλάχιστον το 70% καταναλώνει πρωινό – αλλά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής είτε αργούμε να καταναλώσουμε πρωινό είτε απλά επιλέγουμε λάθος τροφές (πηγή: Mintel 2010).
  3. Οι φτωχές επιλογές για πρωινό μπορεί να σημαίνουν πως δεν παρέχετε στον οργανισμό σας όλα εκείνα τα διατροφικά στοιχεία που χρειάζεται κατά την διάρκεια των πρωινών ωρών.

Για ποιον είναι;
Αυτό το πρόγραμμα είναι για όλους. Επισημαίνει τη σημασία των σωστών επιλογών και πως οι λανθασμένες επιλογές μπορούν να επηρεάσουν κάθε ημέρα μας και την διατροφή μας μακροπρόθεσμα. Στην Herbalife, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δυναμώσετε τη ροή του Ιδανικού Πρωινού! Έτσι, σχεδιάσαμε 3 ΝΕΑ προϊοντικά πακέτα που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις απαιτήσεις των πελατών σας!

Πατήστε εδώ και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο με όλους τους κωδικούς των πακέτων καθώς και ποια προϊόντα περιλαμβάνουν.

 

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 19/2/2019 7:50:43 μμ | NAMP2HLASPX01